Schedule 2017-06-23T17:11:58+00:00

2016 Schedule

Explore the 32nd Annual KYSHRM Conference schedule below!

Should you need further direction or find yourself unable to locate what you’re looking for, feel free to reach out to Lori Jo Goff, customer service manager, at lgoff@kychamber.com or 502-848-8727.

Tuesday
 August 30, 2016
8 a.m. Preconference Workshop attendee registration
8:30 – 11:30 a.m. Preconference Workshop:
Business Acumen for the HR Professional
10 a.m. – 4:30 p.m. Exhibitor registration and setup 
12 p.m. Attendee Registration
12:30 p.m. Concurrent 1.5-hour workshops
2 p.m. Afternoon break
2:15 p.m. Concurrent 1.5-hour workshops
3:45 p.m. Afternoon Break
4 p.m. Closing Keynote: Meeting Kentucky’s Workforce Challenge
5 p.m. Welcome Reception w/ Sponsors & Exhibitors
__________
sponsored by:
7 p.m. 32nd Annual Kentucky SHRM Conference day one adjourns
Wednesday
 August 31, 2016
7 a.m. Attendee registration
7 a.m. HR Marketplace opens   HR-Marketplace-logo-with-tagline-WEB
Breakfast
Wellness Corner Activities
__________
sponsored by:
DentalHealthOptions-cmyk-2015
7:30 a.m. Concurrent 1-hour workshops
8:30 a.m. Morning break  HR-Marketplace-logo-with-tagline-WEB
Wellness Corner activities
__________
sponsored by:
8:45 a.m. Opening Keynote: Rise of HR: Catalyst to both
Organizational and Individual Fulfillment
10 a.m. Morning break
Wellness Corner activities
11 a.m. Concurrent 1-hour and 1.5-hour workshops
Noon – 1:45 p.m. Buffet lunch  HR-Marketplace-logo-with-tagline-WEB
Wellness Corner activities
__________
sponsored by:
Littler-logo-cmyk
1:15 p.m. Concurrent 1.5-hour workshops
1:45 p.m. Concurrent 1-hour workshops
2:45 p.m. Afternoon dessert break  HR-Marketplace-logo-with-tagline-WEB
Wellness Corner activities
__________
sponsored by:

3:45 p.m. Concurrent 1.25-hour workshops
4-6 p.m. Exhibitor tear down and move out
5:30 p.m. Boarding begins on Belle of Louisville
6 p.m. Networking Reception on the Belle of Louisville begins
__________
sponsored by:
8 p.m. 32nd Annual Kentucky SHR M Conference day two adjourns
Thursday
 September 1, 2016
7 a.m. Attendee registration
Breakfast
7:30 a.m. Concurrent 1-hour workshops
8:30 a.m. Morning break
8:45 a.m. Concurrent 1.25-hour workshops
10 a.m. Morning break
10:30 a.m. Concurrent 1.25-hour workshops
12 p.m. Closing Keynote Luncheon: The Humans are Coming! The Humans are Coming!
2:30 p.m. $2,500 cash giveaway must be present to win
32nd Annual Kentucky SHRM Conference adjourns